Годежна фотосесия

Годежната фотосесия както говори името и, представлява специална фотосесия, отбелязваща годежа. Тази фотосесия ще Ви даде прекрасна възможност да се запознаете със сватбения фотограф, да се отпуснете пред обектива му и най-вече да видите крайният резултат от неговата работа.

Изобр на място 

Мястото не само ще бъде декор на снимките,но ще Ви помогне да определите стила си като двойка и възможност да разкажете Вашата любовна история. Когато избирате място за фотосесията първото и най-важното е да се замислите кои сте като двойка и какво обичате да правите заедно. Дали предпочитате градска среда по оживените булеварди на града или се виждате повече в гората на пикник, а защо не и на плажа по бански? Нека избраният от Вас стил продиктува избора на място.

5335d4708b3f4$!400x

Инкорпориране на снимките от годежната фотосесия

Можете да използвате снимките от годежната фотосесия в много от елемните на сватбата си. Вариант е да включите снимката като част от сватбената покана или да използвате снимките, като част от сватбената книга за полежания. Уверете се, че разполагате с достатъчно време – фотографът да обработи снимките и печатницата да изработни печатните материали.

Снимки: Pinterest

28

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.