Идеи за отпразнуване на първата годишнина от брака

Сватбеният ден вече е отминал и Вие се наслаждавате на семейния Ви живот. Първата годишнина е емблематична и трябва да я отпразнувате с Вашата половинка по подобаващ начин. Независимо къде и по какъв начин ще изберете да я чествате, то може да включите някои детайли. bag30

          Отпразнувайте всяка годишнина на ново място

Създайте си семейна традиция и всяка годишнина от сватбата празнувайте на ново място. Не е задължително това да бъде пътуване до далечна страна или екскурзия в чужбина, можете да отидете за една нощувка и на място, близко до Вашето местоживеене.

glasses17-2                     Чашите за шампанско от сватбата

Чашите за шампанко от Вашата сватба са спомен за цял живот. Извадете ги на първата си годишнина и я отпразнувайте с шампанско!

  restaurant2

                     Пресъздайте менюто от сватбения банкет

Пресъздайте менюто от сватбения банкет, като поръчате абсолютно същото от мястото на провеждането на сватбата или го сгответе сами вкъщи заедно с половинката си.   pictures1

                  Разгледайте снимките от сватбата

Няма по-подходящо време да си припомните сватбата си и прекрасните моменти от нея. Вземете сватбените книги/албуми и разгледайте отново снимките. Ако имате сватбен филм можете да си го пуснете и него.   photo7

               Наемете фотограф за заснемане на фотосесия

Наемете фотограф, който да заснеме фотосесия на избрано от Вас място. Тези снимки ще Ви останат за спомен за цял живот. Ако бюджета Ви не Ви позволява, то помолете някой близък приятел да Ви снима.

 

heart13

                   Напишете любовно писмо на половинката си

Напишете любовно писмо на половинката си какво точно е означавала тя през изминалата година, по какъв начин се е променил живота Ви като семейство, какви чувства изпитвате към нея и т.н. Ако не Ви бива много по писането можете и устно да изразите чувствата си.

Независимо как изберете да прекарате деня си, важното е да бъдете заедно ! Предстоят Ви още много и незабравими годишнини от сватбата Ви!

Снимка: Bryce Covey Photography

245

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.