Какво ще правите със сватбената рокля след сватбата?

Освен планирате на избора на рокля, трябва да помислите какво смятате да правите със сватбената си рокля след сватбата си. Ето няколко идеи.

Trash the dress

Планирайте фотосесия след сватбата, в която да “разрушите” роклята си. Тук можете да прочетете повече за това какво представлява този стил фотосесия.

Химическо чистене или не?

Трябва да помислите сериозно и за това дали искате да дадете роклята си на химическо чистене или не. Основното, с което трябва да се съобразите е материята и модела на роклята. Имайте предвид, че колкото и професионално да работят в химическото чистене, може и да не успеят да почистят роклята Ви, без да я повредят. Поради тази причина, най-добре поговорете със служителите в химическто чистене и преценете сами дали предпочитате роклята да остане в този вид или ще я оставите да я почистят.

Модифицирайте я

Определени модели рокли позволяват да бъдат модифицирани, така че да се носят и за други поводи. Не всички булки обаче са готови да се разделят с роклята си в оргиналния ѝ вид.

Съхранете я

Ако смятате просто да я приберете на сигурно място, то се погрижете да го направите добре. Сгънете я по най-подходящия начин според модела ѝ. Проверявайте редовно за молци или други възможни насекоми, които могат да я повредят.

Дарете я

Ако имате близка позната или роднина, която знаете, че няма да има нужните финанси, за да си закупи собствена сватбена рокля, можете да помислите за варианта да ѝ я дарите. Ако не сте готова да се разделите с роклята си, то тогава помислете за варианта само да я заемете и след това да си я вземете отново.

А Вие какво смятате да правите с Вашата рокля след сватбата ?

 

Снимки: Cyn Kain Photography

 

27

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.