Красив дизайн на сватбената пътека

През последните години все по-популярни стават в България сватбените пътеки. Пътеката през която ще минете заедно със своя годеник до сватбения служител. Ще Ви представя няколко интересни идеи за декорация. Декорацията преди всичко зависи от това дали сватбата Ви ще е на открито или в зала на закрито. Независимо от това къде ще бъде церемонията може да промените цялата атмосфера до неузнаваемост.

1/ Най-добрият начин да пресъздадете магията на любовта е чрез свещи. Поставете чаени свещи от двете страни на пътеката за по-интимна обстановка. Особено добре изглеждат свещите ако е вечерна сватба. Внимавайте обаче да не станат инциденти. Ако сметнете за необходимо потърсете малки затворени свещници, в които да поставите чаените свещи. Все пак не искате някои гост да си подпали дрехите.

2/ Можете да създадете невероятна есенна атмосфера поставяйки различно па форма и големина тикви. Не е нужно по цялата дължина на пътеката да ги поставите. Достатъчно е в началото, от двете страни.

3/ Завържете големи сатенени панделки само на столовете намиращи се до пътеката. Така по един много стилен и креативен начин ще вървите към олтара.

4/ Създайте зимна отмосфера посипвайки земята с изкуствен сняг.

5/ Поръсете земята с розови листенца, като в началото на пътеката поставите големи вази с букети от рози. Атмосферата ще бъде найстина романтична.

Снимки: Jose Villa

21

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.