Преди да посетите сватбена локация за банкет…

Вече сте помислили за това къде искате да се състои сватбения Ви банкет, набелязали сте няколко места и бързате да им звъните да си уговорите среща, за да ги разгледате. Преди обаче да бързате натам трябва да уточните някои важни подробности с годеника Ви.

1. Финализирайте списъка с гости

Едно от първите неща, който трябва да знаете със сигурност, когато тръгнете да оглеждате сватбени локации за банкета е списъка с гости. На всяко едно място ще Ви попитат колко гости предвиждате да има на сватбата. Ако Вие кажете 100, а после бройката се повиши на 150, може да няма достатъчно място в ресторанта и това ще Ви създаде ненужни главоболия и притеснения.

2. Изберете потенциална дата

Второто нещо, което вече трябва да сте решили преди обиколките е датата на сватбата. Всяко едно място ще Ви попита, за коя дата става въпрос. По този начин ще разберете дали мястото е свободно за въпросната дата или се налага да търсите друго.

3. Определете стила си

Преди да тръгнете на огледи, трябва ясно да знаете какво точно търсите, какъв стил искате и каква атмосфера искате да има банкета. Ако ресторантът не отговаря на тях, не го резервирайте.

4. Сватба вътре/навън

Добре е да помислите с годеника си, дали искате място за сватбен банкет, което има само закрити помещения или искате да има и градина, в която гостите да могат да излизат.

Опитайте се да уточните колкото се може повече детайла с годеника Ви, преди да започнете да търсите място за сватбения банкет. Така ще си спестите много време и ненужно разочарование, че не можете да откриете точното място.

 

Снимки: Николай Иванов

22

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.