Сватба тип “Направи си сам”

Сватбите тип “Направи си сам” / DIY wedding / стават все по-популярни по целия свят. Но какво означава всъщност сватба тип Направи си сам? Всеки има сам за себе си определение, но е важно да се знае в сватбения бранш какво означава това.

Това са сватби при които булката и младоженеца сами организират цялата сватба, като не се доверяват на специалисти за нито един елемент от нея. Например: Младоженците сами избират цветята за сватбата, сами ги подреждат във вази и след това ги поставят на масите. Много често и фотографът не е професионален, а техен познат. Сватбите от този тип обикновено включват много проекти свързани с направата на неща и елементи, декорация.

 

Идеята е да създадете сватба от вашите ръце, сватба в която всичко е направено с много любов от Вас. Ако нямате обаче достатъчно време да организирате и направите всичко сами, вариант е да изработите и включите в сватбата си нещо малко, но направено от Вас. Това може да бъде книгата за гости, подаръците за гостите и т.н. Които и вариант да изберете се насладете на организацията на сватбата си!

Снимки: OnceWed

12

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.