Сватбена будоарна фотосесия

57bba60aa139ff2685ea3764c418a3e9
je_taime_beauty_bridal_boudoir_27$!400x
je_taime_beauty_bridal_boudoir_42$!400x
je_taime_beauty_bridal_boudoir_20$!600x
je_taime_beauty_bridal_boudoir_13$!400x
mg_5936_edit$!600x
Pretty-Boudoir-Shoot-at-The-George-Hotel-styled-by-B.Loved_0418
D32_8633b
je_taime_beauty_bridal_boudoir_35$!400x
je_taime_beauty_bridal_boudoir_46$!400x

Будоарните фотосесии набират популярност все повече с всеки изминат ден. Въпреки, че в България този тип фотосесия не са все още толкова често срещани искам да Ви представя какво точно представляват те.

Какво представляват

Будоарните фотосесии представляват заснемане на булката малко преди сватбата или на самия сватбен ден, ако има време в графика за това, в секси облекло. Идеята на този тип фотосесии е не да покажат прекалено много еротика и пошлост, а да покажат по-интимната и нежна страна на това да бъдеш булка. В нея обикновено не се показва много голи интимни части от тялото, а само се загатва.

Облеклото

Облеклото не е задължително да бъде само и единствено бельо, можете да изберете и нощница или панталонки с потник – всичко, в което смятате, че ще се чувствате добре и секси.  Ако изберете да я заснемете с бельо, изберете такова в цвета на роклята. Включете във фотосесията си и различни сватбени аксесоари като воала, жартиера, обувките и т.н.

Къде да се заснеме

Единият вариант е да я заснемете вкъщи, но ако смятате, че няма да се чувствате комфортно или че обстановката не е подходяща, можете да наемете хотелска стая само за през деня. Освен за аксесоарите помислете и за декора на интериора където ще се заснеме фотосесията.

Отпуснете се

Повечето булки се притесняват, че са срамежливи и такава фотосесия не е за тях. Помислете обаче кога друг път ще имате такава възможност, а и ако я направи преди сватбата, това може да бъде и перфектния подарък за Вашия годеник на Големия ден. Представете си изражението му, когато отвори книгата с Вашите снимки – със сигурност ще се зарадва!

Повечето булки ще кажат, че това може да стане в Америка или западна Европа, но не и в България, но това не е така. В България също има фотографи занимаващи се с будоарна фотография. Моят любим будоарен фотограф е Николай Иванов /уеб-сайт/.  Смятам, че снимките му са уловили по невероятен начин женствеността и сексапила на жената.

 

Снимки: Je T’aime Beauty

15

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.