Сватбена идея №8 – Включете кучето си в сватбата

a99913_sum03_chocolatelab_hd
leahadam_75$!400x
pet-in-wedding-13
fd0625_g028$!600x
pet-in-wedding-1
mg_0835$!400x
danielle-capito-photography

Някои от нас имат домашни животни и ги обожаваме. Ако и Вие сте от тези няма нищо лошо да включите кучето си в сватбата Ви. Има различни роли, които да дадете на кучето, но най-важното от всичко е да се чувствате щастливи и доволни от факта, че то ще бъде там.

Преди да решите обаче каква роля ще му дадете е най-добре да вземете предпазни мерки. Все пак безопасността е на първо място. Трябва да сте сигурни, че вашето животинче е социално и няма опасност да ухапе някои на сватбата.

Ролите, които можете да му дадете са:

  • предвестник, че булката и младоженеца идват – може да носи табелка с надпис “Ето ги бъдещите младоженци”
  • да носи венчалните халки – закрепете към нашийника му малка възглавничка на която да закрепите халките
  • да забавлява гостите Ви
  • да заснемете фотосесия с него

Каквато и роля да му дадете задължително назначете човек, който да отговаря цял ден за него. Не забравяйте, че вашето куче все пак е живо същество и ще има нужда от вода и храна през деня.

Не пропускайте и да го премените със сватбен тоалет. Можете да му направите нашийник от цветя, да украсите каишката му с цветя или дори вместо каишка да му ушият каишка от плата на вашата рокля.

Добре е да предупредите гостите си, че имате намерение кучето Ви да присъства. Предупредете също така и сватбения Ви фотограф. Така той/тя ще знае за неговото присъствие и ще му отдели специално внимание.

 

Снимки: Martha Stewart Weddings // Bonnie Sen Photography // Zoom Theory Photography // Viera Photographics // Lauren Ross Photography // Danielle Capito //

21
3 Дискусии относно
“Сватбена идея №8 – Включете кучето си в сватбата”

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.