Участие в сватбения органайзер

1010638_343099199151497_1025926769_nЗдравейте! Ако търсите място където да покажете Вашата невероятна работа на бъдещите младоженци, това е мястото!

Ние, не искаме да бъдем просто поредния сватбен каталог, в който да публикуваме имена на фирми и техните телефони. Ние искаме да бъдем място, където бъдещите булки и младоженци да открият най-подходящия за тях подизпълнител, да Ви опознаят и в същото време искаме да дадем възможност на креативните и уникални специалисти да покажат какво могат.

Това, което създадохме е нещо уникално и се нарича “Сватбен органайзер”. В него Вие, специалистите от сватбения бранш можете да разкажете какво предлагате, с какво можете да бъдете полезни на Вашите клиенти и да дадете малко повече информация за Вас самите. В същото време можете да публикувате и снимки, които да представят по-добре Вашата работа.

Можете да участвате в нашия “Сватбен органайзер”, като попълните формуляра по-долу. Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да Ви предоставим  повече информация относно участието в него.

 

 

Вашето име (задължително)

Име на компанията

Вашият Email (задължително)

Вашият Телефон(задължително)

Вашият website

В кой раздел искате да бъде публикуван вашия бизнес
 здраве и красота мода кетъринг сватбена агенция флорист печатни материали фотография видеозаснемане локации сладкари транспорт ръчно направени детайли забавления

Кратко описание на продукта/услугата, която предлагате на бъдещите булки и младоженци.