Сватбен фотограф Ивелин Илиев

2345copia copia
895 copia
894 copia
268 copiar copia
463 copia
487 copia
521 copia
565 copia
625 copia
713 copia
186 copia
118 copia
111 copia
107 copia
104 copia
043 copia
003 copia
42 copia
011 copia
012 copia
15 copia
14 copia
31 copia
38 copia
2 copia
002 copia
1 copia
001 copia

 

Разкажете ни малко повече за Вас. Защо избрахте да се занимавате със сватбена фотография?

През целия си живот съм се стремял към изкуството. Като дете преминах през различни негови сфери, но когато открих фотографията, разбрах, че тя е моето призвание. Така без колебание реших, че това хоби трябва да превърна в моя професия. След една екзотична романтична фотосесия, с чилийка и испанец, избрах сватбената фотография. Харесва ми динамиката в сватбеното снимане, чувствата, напрежението, емоциите. Не спирам да търся новото, да се обучавам и развивам, максималист съм в работата си.

Какво харесвате най-много във Вашата работа на сватбен фотограф?

Срещата с много различни хора и двойки. Харесва ми възможността да съм част от техния сватбен ден, да съпреживея тяхната емоция и да я предам по най-добрия начин във фотографията си.

Любим елемент от българската сватба?

Подготовката на булката е едно от нещата,които ми доставят най-голямо удоволствие да снимам. Любов, тъга, гордост, надежда – това са чувствата, които витаят в нейния дом. Първият сватбен танц е другият ми любим елемент от сватбата. Харесва ми да улавям погледа, който в този момент говори вместо тях.

Какво ще посъветвате двойките при избора им на сватбен фотограф?

Всеки фотограф предлага различна фотография, която е отражение на неговата същност. Важно е младоженците да са наясно точно какъв стил сватбена фотография им харесва. Да гледат много снимки и да не оставят друг да избира кой ще е сватбеният им фотограф.

Коя е била най-запомнящата се сватба за Вас, като сватбен фотограф?

Първата – като първата любов. Страхотни, весели младоженци, с много щури роднини и приятели, една от най-купонджийските сватби. Запомняща за мен е и една сватба, която снимах в Атина, типично гръцка, морска. Но всяка друга има своето очарование и остава своя отпечатък.

Коя е основната грешка, която допускат младоженците при избора на сватбен фотограф според Вас ?

Често младоженците допускат грешката да наемат фотограф, препоръчан от сватбен агент или от техен приятел, без да са разгледали неговото портфолио. Единственото,което остава след сватбата са снимките и видеото. Затова трябва да изберете качествена услуга, да не се подвеждате по цената и да сте запознати с работата на човека, на когото гласувате доверие да запечата вашите спомени.

Коя е любимата Ви сватбена снимка, която сте правили до момента? Защо?

Всички снимки са ми любими, във всяка една оставям част от себе си.

Модерна или българска традиционна сватба?

И двете! Избора оставям на младоженците.

—————————————————————————————————————————————————

                                                  

IvelinIliev-logo

Ивелин Илиев

0876212771

www.iveliniliev.net

IvelinIlievPhotography

42

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.