5 идеи какво да правят гостите между церемонията и банкета

Във времето между сватбената церемония и сватбения банкет младоженците обикновено имат планирана сватбена фотосесия. Това време в активната част на деня за гостите обаче остава “мъртво”. Гостите скучаят и незнаят какво да правят и къде да отидат. Поради тази причина е много важно да планирате нещо конкретно за тях.

1.Фото будка

След като Вие ще си правите фотосесия, нека и Вашите гости си направят такава. Добър съвременен вариант са фото будките. Гостите ще се забавляват и в същото време ще получат веднага снимка за спомен от Вашата сватба. Вижте предложенията на Тихомир Йорданов и на Photo King


2. Специално ядене

Ако обмисляте през това време гостите да хапнат нещо, помислете за специализиран бар или специализиран кът за хранене. Гостите Ви ще останат очаровани. Варианти са кът за захарен памук, кът за пица, кафеен бар, камион за бургери и др.

2 3 4 1


3. Разходка с автобус

Независимо къде сте планирали сватбата си – в родния Ви град или с изнесена церемония, можете да наемете автобус и ексурозов, които да покаже на гостите Ви забележителностите из околността.


4. Игри

Всеки би се забавлявал ако играе игра. Помислете добре обаче какво биха харесали гостите Ви, така че да е сигурно, че те ще вземат участие в игрите.

Games 7 6 5

 


5. Прожекция на снимки

Изберете хронологично снимки на Вас, от самото начало на връзката Ви. Изберете снимки и на Вас с всеки един от гостите. Това ще бъде едно невероятно преживяване за всички.

Slideshow

 

32

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.