Вие сте планирали сватбата си от месеци и дни наред сте обмисляли всеки един етап от нея. С наближаване на есента се променя все повече и времето. Вероятността времето да се промени драстично по време на сватбения ден е много голяма и поради тази причина трябва да се подготвите в случай, че завали дъжд. Не трябва обаче промяната във времето и наличието на дъжд да Ви помрачи настроението и развали този толкова щастлив ден за Вас.

1. Предвидете закрити пространства

Ако смятате да проведете сватбата си на открито, независимо дали говорим за церемонията или сватбения банкет, трябва да предвидите и резервен вариант за пространство на закрито или шатри, които да бъдат опънати в по-ранен етап.

2. Осигурете чадъри

Независимо каква е прогнозата за времето, трябва да предвите два големи чадъра в цветовете на сватбата Ви за Вас и Вашия съпруг/а. Освен за Вас двамата осигурете и чадъри за гостите Ви. Можете да ги поставите в един кош от който те сами да си вземат.

3. Вземете си ботуши за дъжд

Гумените ботуши за дъжд може да изглеждат много забавни и стилни в същото време. Изберете ботуши във ваш любим цвят или в такъв от цветовата схема на сватбата.  Не е нужно да ги носите през целия ден. Носете ги само когато сте на открити пространства, а през останалото време носете високите токчета.

4. Сватбени снимки

Не е казано, че дъждът ще развали сватбените Ви снимки. Напротив, той може да допринесе за тяхното излъчване и емоцията, която пресъздават. Дъждът дори може да подчертае определени цветове на снимките, а и няма нищо по-романтично от страстна целувка под дъжда. :)

5. Вземете хавлиени кърпи

Ако вали силен дъжд може да имате нужда от хавлиени кърпи да се подсушите. Вземете в един плик няколко, никога няма да са Ви излишни.

6. Усмихнете се!

Независимо дали вали дъжд или не, наслаждавайте се на деня. Вие сте чакали цял живот за деня в който ще станете Госпожа и ще се ожените за мъжа на сърцето Ви. Ще оставите ли един дъжд да развали този момент и да бъдете в лошо настроение. Усмихнете си и погледнете човека до Вас. Не е ли прекрасен момента?

 

Снимки:  Вълканов

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт