На темата за или против наемането на сватбен агент са изписани хиляди статии. По-честият въпрос, които бъдещите младоженци си задават е друг “Ако наемем добри подизпълнители, трябва ли ни сватбен агент?”. Въпросът един вид поставя под равенство сватбения агент и подизъплнителя. Всъщност това не са едно и също нещо. Това, че ще наемете най-добрия флорист, най-добрата музикална банда, ще поръчате торта от най-добрия сладкар в града не означава, че накрая ще се получи една прекрасна сватба.

Невероятните, прекрасни сватби не се случват просто така. Те са плод на дълго планиране, изчисления и дизайнерски решения. Вашата сватба ще се нуждае от някои, които да менажира всичките и елементи така, че накрая да се получи едно цялостно събитие, всичко да бъде един стил. Същото е като при готвенето – това че имате най-добрите продукти и зеленчуци не означава, че накрая ще имате вкусно ястие. Може накрая да се получи едно не много вкусно ястие с лош външен вид.Сватбеният агент трябва да има визия за вашата сватба, която да отговаря на вашата персоналност и да контролира всеки един отделен елемент от нея.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт