Един от основните проблеми, които имат бъдещите булки е, че виждайки определена, конкретна сватба, толкова много я харесват, че искат същата. Независимо къде сте видели сватба – в списание или в интернет, не се чудете как можете да прекопирате и да имате същата сватба.

Разгледайте сватбата по-детайлно. Отбележете си кои елементи Ви харесват наистина и сте влюбени в тях. Дали това е мястото на провеждане на сватбата или използването на определен цвят. Дали пък са поканите или сватбената торта? Просто си запишете на един лист защо тази сватба Ви харесва всъщност. Отбележете с тиренце всички онези елементи, които Ви хващат окото.

Не копирайте директно сватбата. Няма как да прекопирате всеки елемент директно, а и дори да го направите това няма да е вашата сватба. Ако харесвате например ретро вазите на масата, разходете се по-магазините и потърсете вази в такъв стил. След като сте отбелязали с тирета кои елементи от сватбата Ви харесват помислете по какъв начин можете да ги интерпретирате във Вашата собствена сватба.

 

Снимки: Боян Павлов

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт