Почти всеки си мечтае за незабравима сватба със своя любим – такава, която ще остане в спомените на всички гости. Но какво всъщност прави една сватба отличима от всички останали? По какъв начин можете да създадете ден, за който всички да говорят години напред?

Единственото важно нещо, когато създавате визията на сватбата си е тя да рефлектира Вас самите като двойка, Вашият ден да се свърже емоционално с гостите Ви и да направи всеки един детайл вълнуващ и изпълващ с емоции. Това означава да разберете същественото и важното във Вашата връзка и то да рефлектира във всяко решение което правите свързано с визията на Големия ден.

548f14d41aae7$!400x

1. Останете фокусирани

Всичко започва с фокусирането. Отделете време с Вашата половинка и помислете, кое е това което описва, отличава Вашата връзка. Какво Ви вдъхновява да вървите напред? Как искате да се чувстват гостите Ви на сватбата? Напишете 3 думи, които описват това най-добре и докато планирате сватбата си не ги забравяйте, опитвайте се всяко решение което взимате да се определя именно от тези чувства и емоции.

 

2. Бъдете вдъхновени

Всяка булка търси из интернет идеи за сватбата и вдъхновение. Запишете си всичко, което харесате, но не забравяйте да останете фокусирани. Помислете “Как мога да използвам тази идея в сватбата?”. Ключът към създаване на уникална сватба е да направите всяко едно нещо индивидуално и персонално, не копирайте абсолютно нищо от други места. Това не е била Вашата сватба – персонализирайте всеки един детайл!

3. Използвайте правилните цветове

Избирането на цветовата схема на сватбата е едно от най-важните решения свързани с визията и. Изберете без съмнение цветове, които харесвате, като се съобразите обаче с мястото на сватбата.  Прочете повече тук

548f15b2c0b2d$!400x

4. Създайте визия на сватбата

Време е вече да комбинирате цялата подготовка около сватбата – размислите какво Ви отличава като двойка, какви емоции искате да предадете на гостите си, събраните идеи и вдъхновения, в едно цяло. Можете да си създадете табло за вдъхновение, ако това ще Ви помогне. Важно е оттук натам да не се отклонявате от визията и да не се изкушавате да избирате неща, които не отговарят на вече създадените критерии.


Това което отличава незабравимите сватби от останалите е създаването на емоция у гостите и предаването на любовта на двойката у тях – чиста и индивидуална!


 

 

Снимки: http://www.defioreart.com/

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт