След годежа всяка бъдеща булка сe пита колко време ще и трябва да организира сватбата си. Може ли да се справи за 3 месеца или и трябват 6 месеца. Отговорът на въпроса не е лесен и точен. Всичко е индивидуално. Все пак времето за организиране на сватбата обхваща няколко етапа – проучване, събиране на идеи, среща с потенциални подизпълнители, уточнения с избраните подизпълнители, координация на събитието и много други.

Според скорошно проучване проведено от The Wall Street Journal, за да се създаде една сватба са необходими средно 150 часа. Това обаче е средна стойност. На Вас може да са Ви нужни и по-малко часове или повече. Проблемът при организирането идва от факта, че при средно 8 часов работен ден и допълнителни ангажименти, на ден на една булка едва ли и остават повече от 1-2 часа за планиране. Освен това обикновенно тези часове са късно вечерта, а тогава няма как да говорите с подизпълнители или да се срещате с такива. Не всички работят и в събота и неделя. Поради тази причина и много булки се обръщат към сватбени агенти, които да им помогнат с организацията и планирането.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт