Акварелът представлява една много интересна тема за сватба. В България все още не е толкова популярен, но в световните тенденции той набира все по-голяма популярност.

Цветова гама

Цветовата гама при акварела не е определена. Можете да използвате както меки и нежни, преливащи се тонове, така и по-ярки тонове.  При избора на цветове обаче е важно да се съобразим с интериора на ресторанта.  Ако не го направим има опасност резултата накрая да бъде незадоволителен. Най-доброто нещо което можете да направите е да си припомните детските години. Вземете бял лист и акварелни бои и чаша  с вода и откриете сами кои цветове Ви допадат. Създайте собствена палитра на сватбата си.

Оформление на сватбения банкет

Когато започнете да оформяте масите за банкета опитайте се и декорацията, покривките, салфетките да бъдат в този стил. Изберете цветя, които да бъдат същите цветове.

Печатни материали

Печатните материали са вашето място за изява. Ако не сте добри с изобразителното изкуство, наемете художник или графичен дизайнер, който да създаде мечтаната визия. Стилът Акварел трябва да присъства във всички печатни материали – от поканите, до табелките с имена и менюто. Поканите в този стил могат всъщност да спестят много от бюджета Ви, т.к. те са ефектни със своята визия, а са напечатани на обикновен картон малък формат. По тях няма допълнителна декорация, панделки, мъниста е т.н.

Сватбен тоалет

Изберете си рокля в блед, нежен нюанс – например светло розова, светло синьо. Аксесоарите Ви може да бъдат в друг блед тон от вашата сватбена палитра.

В света все повече булки предпочитат да избират акварелен стил на сватбите си. Причината е, че той изглежда стилен, романтичен, индивидуален, а не масов. Този стил Ви дава възможност и сами да направите голяма част от нещата.

Снимик: Brides // Harwell Photography // Society Bride // Style unveiled // The caketress // Merci New york //

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Милена
отговори

Милена

това е любимата ми идея! мн ми хареса! :-)))

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт