Когато реших да започна да се занимавам със сватбена калиграфия, един от първите продукти, които знаех със сигурност, че искам да предложа на българския пазар, бяха персонализираните закачалки. В началото бяха голямо предизвикателство за мен, тъй като шрифтът трябва да е много ситно и прецизно изписан, а пък аз като начинаещ калиграфър нямах подходящите инструменти... По онова време надписването на една закачалка ми отнемаше много време, почти толкова, колкото да надпиша по-голяма стрелка, но за щастие с течение на времето си набавих нужните материали и сега нещата са доста по-лесни и приятни :)

Всяка закачалка е уникална и неповторима, надписана с текстче по желание на клиента, а шрифтът няма да го срещнете никъде другаде, тъй като си е авторски. Закачалките, които предлагам са в бяло, черно или натурално дърво, а надписът може да бъде във всеки един цвят от палитрата. 
 

Персонализираните закачалки могат да бъдат чудесен завършек към всяка сватбена дреха и акцент на много забавни и оригинални снимки с тях.

Подходящи са и за подарък и на шафери, кумуве и хора, които искате да зарадвате с нещо не толкова скъпо, но пък специално направено за тях. Уверявам ви, че се изработват с огромно старание и желание и ще останат един мил и незабравим спомен за всеки, който ги притежава.


Ваша,
Цветолета

За автора

Цветелина Дичева

Здравейте, името ми е Цвети и през по-голямата част от времето си се старая да бъда една добра майка на две прекрасни и малки слънчица. В останалата част от времето си пък съм човека, стоящ зад Цветолета и сътворявам различни и неповторими неща за сватбени и специални поводи. Обичам слънцето, тишината и семейството си и се опитвам да направя света около мен по-красив и необикновен.

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт