Ароматите играят огромна роля в нашия живот. В сватбения ден парфюмът на булката трябва да отговаря на нейната визия. Най-важното нещо при избор на парфюм е той да Ви подхожда като личност, да бъде „Вашият” аромат. 

При избора на парфюм трябва да имате предвид:
  • Има различен тип продукти – концентриран парфюм, парфюмна вода и тоалетна вода. Разликата между тях освен в цената е и в дълготрайността на аромата им.
  • След като харесате нов парфюм в магазина, напръскайте се с него и се разходете малко. Помиришете го отново и преценете дали все още Ви допада. Вашата миризма е последната и най-важна съставка на всеки парфюм. 
  • Концентрираните парфюми трябва да се поставят много внимателно, т.к. по-голямата част от тях могат да оставят петно на роклята.
  • Тоалетна вода не се пръска директно на кожата. Напръскайте облак от водата на около 30 см. от Вас и след това „влезте” в облака. 

За да запазите аромата на парфюма през деня, попитайте в магазина за тестер на Вашия парфюм, който да поставите в дамската си чанта.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт