Не забравяйте, че това е Вашият сватбения ден и на края на деня всичко трябва да отговаря на вашата индивидуалност. Гостите трябва да си помислят – “Денят беше точно в техен стил”. Преглеждайки многобройните списания, уеб-сайтове и блогове Вие ще попадате на много идеи и различни предложения, но въпросът е дали те наистина Ви подхождат и са във вашия стил или просто Ви харесва цялостното излъчване на въпросната сватба.

533b104a737b6$!600x
Да персонализирате сватбата Ви означава да промените всички малки и големи детайли, така че те да не изглеждат масови, а лично направени за Вас.

Ето някои идеи за персонализиране на деня:

1/ Измислете свой собствен текст за поканите на сватбата. Никой не е казал, че трябва да използвате някои от шаблоните в печатницата. Напишете личен, чувствен текст. Той може да бъде и много кратък, само едно изречение, но е написан от Вас самите и показва на гостите какво чувствате.

2/ Заменете традиционната сватбена музика с такава, която означава нещо за Вас като двойка. Изберете песни, които Ви карат да си спомните за незабравимите моменти, които сте имали като двойка.

3/ Никои не е казал, че е задължително сватбения десерт на края да бъде торта. Ако обичате друг тип десерт можете спокойно него да разрежете със съпруга си. Например кекс, пай и т.н.

4/ Можете да замените спокойно тюлът на сватбените късмети с друг материал. Смятате, че на вашия стил подхожда повече сатен, тогава променете късметите.

5/ Измислете свои собствени обети, които да размените. Никой не е казал, че трябва да повтаряте след обредния служител. Измислете обет, който да бъде личен, изпълнен с чувства и емоции. Включете дори неща от ежедневието Ви – например “Обещавам всяка сутрин да те събуждам с целувка и кафе”.

Преди всичко не забравяйте, че това е Вашият сватбен ден, а не ден излязъл от каталог на различни фирми. Променете всичко, индивидуализирайте го. Няма правилен и грешен начин на правене на нещата.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт