Дали ще подарите на всеки индивидуално подарък от сватбата Ви или по един на двойка зависи на първо място от това какъв е подаръкът и каква е неговата стойност. Ако е нещо за хапване и е малко по размер – например малка меденка, целувка или френска макарона трябва да е индивидуално. Никои не иска да дели една сладка с някои друг!

Ако обаче подаръка не е нещо за хапване веднага и е в по-голямо количество, като буркан с мед, буркан със сладко или пък растение – цвете в саксия може да бъде и по един на двойка. Важно е обаче да обозначите явно, че се пада един подарък на двойка. В противен случай могат бързо да свършат от неразбрали гости и половината от другите ще останат без подарък.

Единият вариант е да ги поставите между двамата госта и да поставите етикет – напр. Сем.Иванови. Друг вариант е да поставите всички бурканчета на едно място и пак да сложите етикет на всяко с имената – сем.Иванови, Иван Иванов и Мария Петрова / ако двойката не е семейство/.
Дали ще изберете индивидуален подарък или общ зависи и от бюджета с които разполагате. Ако бюджета в това перо е по-ограничен, тогава спокоино дори да е нещо малко го направете общо. Гостите ще оценят жеста, че им подарявате нещо.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт