Сватбите тип “Направи си сам” / DIY wedding / стават все по-популярни по целия свят. Но какво означава всъщност сватба тип Направи си сам? Всеки има сам за себе си определение, но е важно да се знае в сватбения бранш какво означава това.

Това са сватби при които булката и младоженеца сами организират цялата сватба, като не се доверяват на специалисти за нито един елемент от нея. Например: Младоженците сами избират цветята за сватбата, сами ги подреждат във вази и след това ги поставят на масите. Много често и фотографът не е професионален, а техен познат. Сватбите от този тип обикновено включват много проекти свързани с направата на неща и елементи, декорация.

 

Идеята е да създадете сватба от вашите ръце, сватба в която всичко е направено с много любов от Вас. Ако нямате обаче достатъчно време да организирате и направите всичко сами, вариант е да изработите и включите в сватбата си нещо малко, но направено от Вас. Това може да бъде книгата за гости, подаръците за гостите и т.н. Които и вариант да изберете се насладете на организацията на сватбата си!

Снимки: OnceWed

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт