Днес Ви представяме продължение на поредицата ни цветно вдъхновение – в червено. Червеният цвят е енергичен, чувствен, смел, страстен.

Интересни съчетания с червен цвят:

  • с бяло
  • със златно
  • с розово
  • с бордо
  • със синьо
  • с жълто

Декор и оформление

Червеният цвятобикновено се съчетава с бял цвят. В повечето случаи се използва като акцент, с цел да се подчертаят елементите и декора, а не като основен цвят. Хубавото на този цвят е, че има много отенъци и нюанси – бордо, винено червено, розово, коралово и т.н. Това позволява да се използват различни нюанси на един и същи цвят и се създава мноого интересна и раздвижена цветова палитра.

 


Сватбени тоалети

 

Ако не искате да бъдете облечени изцяло в червено, то можете  да добавите цвета само като акцент – червени обувки, червена подплата на роклята, червени аксесоари и пр. Вариант е Вие да бъдете изцяло в бяло, а Вашите шаферките да бъдат облечени изцяло в бяло.

 


Сватбени сладкиши

Можете да включите червения цвят и в сватбените сладкиши. Подходящ вариант е да добавите цвят чрез плодове – ягоди, череши, ябълки, малини и пр. Ако искате да се зайграете, можете да поръчате торта с червени блатове.

 


Червеният цвят е много енергичен и смел. Използвайте го без колебание!

 

 

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт