През последните години все по-популярни стават в България сватбените пътеки. Пътеката през която ще минете заедно със своя годеник до сватбения служител. Ще Ви представя няколко интересни идеи за декорация. Декорацията преди всичко зависи от това дали сватбата Ви ще е на открито или в зала на закрито. Независимо от това къде ще бъде церемонията може да промените цялата атмосфера до неузнаваемост.

1/ Най-добрият начин да пресъздадете магията на любовта е чрез свещи. Поставете чаени свещи от двете страни на пътеката за по-интимна обстановка. Особено добре изглеждат свещите ако е вечерна сватба. Внимавайте обаче да не станат инциденти. Ако сметнете за необходимо потърсете малки затворени свещници, в които да поставите чаените свещи. Все пак не искате някои гост да си подпали дрехите.

2/ Можете да създадете невероятна есенна атмосфера поставяйки различно па форма и големина тикви. Не е нужно по цялата дължина на пътеката да ги поставите. Достатъчно е в началото, от двете страни.

3/ Завържете големи сатенени панделки само на столовете намиращи се до пътеката. Така по един много стилен и креативен начин ще вървите към олтара.

4/ Създайте зимна отмосфера посипвайки земята с изкуствен сняг.

5/ Поръсете земята с розови листенца, като в началото на пътеката поставите големи вази с букети от рози. Атмосферата ще бъде найстина романтична.

Снимки: Jose Villa

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт