Будоарните фотосесии набират популярност все повече с всеки изминат ден. Въпреки, че в България този тип фотосесия не са все още толкова често срещани искам да Ви представя какво точно представляват те.

Какво представляват

Будоарните фотосесии представляват заснемане на булката малко преди сватбата или на самия сватбен ден, ако има време в графика за това, в секси облекло. Идеята на този тип фотосесии е не да покажат прекалено много еротика и пошлост, а да покажат по-интимната и нежна страна на това да бъдеш булка. В нея обикновено не се показва много голи интимни части от тялото, а само се загатва.

Облеклото

Облеклото не е задължително да бъде само и единствено бельо, можете да изберете и нощница или панталонки с потник – всичко, в което смятате, че ще се чувствате добре и секси.  Ако изберете да я заснемете с бельо, изберете такова в цвета на роклята. Включете във фотосесията си и различни сватбени аксесоари като воала, жартиера, обувките и т.н.

Къде да се заснеме

Единият вариант е да я заснемете вкъщи, но ако смятате, че няма да се чувствате комфортно или че обстановката не е подходяща, можете да наемете хотелска стая само за през деня. Освен за аксесоарите помислете и за декора на интериора където ще се заснеме фотосесията.

Отпуснете се

Повечето булки се притесняват, че са срамежливи и такава фотосесия не е за тях. Помислете обаче кога друг път ще имате такава възможност, а и ако я направи преди сватбата, това може да бъде и перфектния подарък за Вашия годеник на Големия ден. Представете си изражението му, когато отвори книгата с Вашите снимки – със сигурност ще се зарадва!

Повечето булки ще кажат, че това може да стане в Америка или западна Европа, но не и в България, но това не е така. В България също има фотографи занимаващи се с будоарна фотография. Моят любим будоарен фотограф е Николай Иванов /уеб-сайт/.  Смятам, че снимките му са уловили по невероятен начин женствеността и сексапила на жената.

 

Снимки: Je T’aime Beauty

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт