Музиката на сватбата е изключително важна. Тя създава настроението и тона на всяко тържество. Плейлистата, която ще звучи на Вашата сватба, трябва да бъде балансирана и разнообразна. Да отговаря на Вашия вкус, но и да допада на гостите Ви.

Всяка сватба е уникална и различна сама по себе си, заради двойката, която я организира. Но задължителен елемент на всяка сватба са бавните танци.

Музикалтните предпочитания на всички младоженци са различни, но през последните няколко години, няма сватба без песен на британския изпълнител Ед Шийрън. Ед може да бъде наречен „сватбен славей“. Неговите песни са предпочитани за първи сватбен танц на много двойки. Те са нежни, лирични, в съпровод на китара и с текстове преливащи от любов. Дори двойката да не е избрала някоя от неговите песни за първия си танц като семейство, то Ед Шийрън задължително присъства в плейлиста на сватбеното тържество с една или повече песни.

Най-предпочитаната му песен за първи танц е „Thinking Out Loud“. Излязла през 2014 година тя има запазено място в музикалното оформление на всяка сватба. Нежната й музика и текстът, обещаващ силна и всеотдайна любов до дълбоки старини, кара всички младоженци да я включат в сватбеното си тържество

Мили младоженци, за да не изглеждате сковани и притеснени (като г-н Шийрън в този клип) по време на първия си танц като семейство, обърнете внимание на танцовата си подготовка за Големия ден. ????

Друга песен на сватбения славей, която намира своето място в плейлиста на всеки сватбен ден е „One“. Едно своеобразно обяснение в любов, което ще разчувства сърцето на Вашата половинка в този така важен ден и за двама Ви.

Ако искате да сте по-различни от множеството младоженци, които избират „Thinking Out Loud“ за първия си танц, но харесвате творчеството на Ед Шийрън и държите на него като избор, то идеална песен за Вас е „Kiss Me“. Също толкова мелодична и изпълнена със смисъл, но малко позабравена и пренебрегната от младоженците в последно време.

Друга подходяща за първи танц песен, но и леко нетрадиционна е “Photograph”. С нея давате обещание на половинката си, че винаги ще я чакате у дома и заедно ще бъдете заобиколени от топлина, уют и любов.

Безспорен фаворит, присъстващ в плейлистите на сватбените тържества организирани през изминалата година, бе песента “Perfect”. Ако с Shape of you Ед Шийрън разби класациите и се задържа на първите им места с месеци, то Perfect със сигурност постави рекорди като предпочитана сватбена песен на 2017 година.

Песента има много кавари, които можете да чуете в различните социални мрежи. Самият Ед Шийрън направи два такива в дуети с други две звезди от световна величина. Единият е “Perfect Duet”, който записа с Бионсе. Нейният глас озвучи обяснението в любов, което всяка булка би дала на своя избраник в сватбения им ден.

В другият кавър с изпълнение се влючи Андреа Бочели. Песента се нарича “Perfect Symphony”. Самото присъствие на италианеца я прави повече от подходяща за сватбена музика. Романтичното и мелодично звучене на езикът на любовта – италианския, прави песента малко по-оригинален и дори екзотичен избор на фона на всички популярни днес песни.

За автора

Саня Иванова

Привет! Казвам се Саня и съм гост автор в блога „Един прекрасен ден“. През март 2017 година съвсем официално се сдобих със сертификат за сватбен агент. Иначе съм завършила PR в СУ „Св. Климент Охридски“, а в момента се дипломирам с магистратура „Продуцентство и креативна индустрия“ пак там. Сред любимите ми неща са разходките сред природата, кучетата, шоколада, големите топли шалове, тефтери с шарени корици, вино, пандите, миризмата на книги, да седя на пода и още много други странни неща. ☺

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт