Широко известно е мнението, че младоженците малко се интересуват от организацията на сватбата. А, ако по изключение имат интерес към подготовката на това събитие, то нежните им половинки им дават съвсем малка възможност за изява.
Хубаво е да се помни, че сватбата е денят, в който двама души празнуват любовта си и се свързват в едно семейство.
Това ни дава основание да наложим шокиращата идея, че сватбата не е само за или на булката. Това е денят, в който младоженецът дава своята фамилия на любимата си жена. 
Като част от подготовката за Големия ден, главните герои на събитието могат да си разменят музикални поздрави – изненада, които да изразяват чувствата им един към друг. 
Мили булки, това е чудесен начин да приобщите своите избраници към процеса по организация на сватбата. А и този вид любовно обяснение ще е изключително емоционално и за двама Ви. Ще остави траен спомен, защото е нещо много лично и е голям жест на внимание.
Уважаеми господа, бъдещи младоженци, на Вашето внимание представям няколко подходящи варианта за музикално любовно обяснение. Знам, знам. Сега сте силно съсредоточени върху футболните игрища в Русия и затова тематично съм подбрала един „отбор“ руски изпълнители и техните любовни песни ☺
На първо място Ви предсавям група MBAND. Още в първата си песен „Она вернeтся“ (от края на 2014г.) тези момчета възпяха как биха сложили венчален пръстен на пръста на любимата си. Оттогава попълниха репертоара си с още много песни като най-любовните сред тях са „Посмотри на меня“, „О том, как я люблю“, „Правильная девочка“. Една от най-нежните и красивите сред тях е „Невыносимая“ 
 
Не мога да говоря за руски любовни песни без да спомена двама от най-заслужилите песнопойци на руската поп сцена за последните 10 години. Това са Сергей Лазарев и Дима Билан. Те пеят основно за любов, а миналата година излезе общата им песен „Прости меня“. За съжаление тя, както и повечето им песни, е посветена на нещастната любов. Но като най-подходящи за сватбено любовно обяснение, мога да посоча песента „Болен тобой“ на Билан и „Так красиво“ на Лазарев. А ако Вие и Вашата избраница имате чувство за хумор и си падате по нестандартните неща, силно препоръчвам да чуете и „Это всё она“ на Сергей Лазарев. 
Друг млад изпълнител, който вълнува с красиви думи и хубава музика е Миша Марвин. В последната година основна тема в творчеството му е любовта. Като подходящи мога да посоча песните му „История“ и „С ней“.  Втората има прекрасен акустичен кавър, в който се включи и невероятно талантливата Asti (част от дуета Artik & Asti – тяхното богато творчество спокойно може да е обект на отделна статия ;-).
Естествено, подобна тема не може да мине без да споменем и Егор Крид. В последните години той е първият изпълнител на руската сцена, който активно използва сватбената тематика в своите текстове. По мнение на много медии в Русия, Егор е започнал дълго очаканото осъвременяване на сватбените плейлисти. Сред песните му, подходящи за любовно обяснение посветено на нежната Ви половинка, са: „Самая Самая“, „Папина дочка“, „Что скажет мама?“, а на пъвро място няма как да не поставя „Невеста“.
Черешката на тортота или № 1 в нашата класация е творчеството на рапъра Мот. Матвей (по-известен като Мот) и неговата възлюбена Мария си казаха „ДА“ през април минала година. Днес са щастливо семейство и още по-щастливи родители на момченце. Мот посвети последния си албум (Добрая музыка клавиш от 2017г.) на своята съпруга. По време на връзката им тя е основното вдъхновение за песните му. 
Благодарение на красивата им любовна история (започнала в социалната мрежа Instagram) се родиха песните „Капкан“, „Абсолютно Всё“ – в дует с Биянка, „Мысли“, „Когда исчезнет слово“. За първата годишнина от сватбата им в канала на рапъра в youtube.com се появи прекрасното произведение на изкуството „Свадебная“.
В клипа на песента освен кадри от тяхната сватба са включени и такива от сватбите на Мурад и Натали Османови, Алсу и Ян Абрамови и Александър и Анастасия Овечкини.
А текстът е обръщение не само към булката, а и към всички гости, присъстващи на тържеството. Част от припева гласи:
„Добре дошли на всички на моята, твоята, нашата сватба!
Ти си тази, за която съм готов да крещя – Мила, ОБИЧАМ ТЕ!“


Снимка от Сватбата на Матвей и Мария Мелникови от 23.04.2017г. в Москва взета от сайта на сп. “Hello Russia” http://ru.hellomagazine.com

За автора

Саня Иванова

Привет! Казвам се Саня и съм гост автор в блога „Един прекрасен ден“. През март 2017 година съвсем официално се сдобих със сертификат за сватбен агент. Иначе съм завършила PR в СУ „Св. Климент Охридски“, а в момента се дипломирам с магистратура „Продуцентство и креативна индустрия“ пак там. Сред любимите ми неща са разходките сред природата, кучетата, шоколада, големите топли шалове, тефтери с шарени корици, вино, пандите, миризмата на книги, да седя на пода и още много други странни неща. ☺

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт