1. Даите си сватбени обети. Сватбените обети са нещо много лично, емоционално. Нещо, което ще докосне сърцето Ви и ще запомните за цял живот. Според мен обаче сватбените обети трябва да се казват насаме, само между булката и младоженеца, а не пред всички гости.  Прочетете повече за сватбените обети тук.
 
2. Как Ви е предложил Вашия годеник? Как сте се запознали? Попитайте длъжностното лице, което ще проведе церемонията да включи моменти от Вашата история в нея. По този начин тя ще стане по-лична, а и ще заангажирате вниманието на гостите.

3. Проявете уважение към родителите си. Подарете цветя на майките. Здрависайте се или прегърнете бащите. Тези на пръв поглед малки жестове ще докоснат много дълбоко родителите Ви.
4. Любовната история на булката и младоженеца е най-важният детайл от всички.

5. Упражнявайте предварително целувката, която ще имате със вече съпруга си в края на  церемонията. 

6. На големия ден, не се стресирайте относно детайлите. Ако имате свидетелсво за брак и любящ годеник, който е до Вас, това е всичко което има значение.

7. Придържайте се към семпла и кратка церемония. Можете да създадете церемония, изпълнена с много детайли и емоции и за 20 минути. Моят съвет е да не правите церемонията прекалено дълга и с включени прекалено много неща в нея. Гостите ще се отекчат и уморят в даден момент.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт