Сватбите в гората са магически и излъчват толкова романтика и спокойствие. Колкото и романтични да са обаче имат своите особености с които трябва да се съобразите, за да можете да изживеете един незабравим сватбен ден. 

Декор
Декорирайте с естествени елементи. Това ще Ви помогне да не се откъснете от заобикалящата Ви среда, а точно обратно да се потопите още по-дълбоко в нея.
Наемете шатра
Въпреки, че гората е много романтично място за сватба е добре да помислите за шатра по време на сватбения банкет. Това ще предпази гостите Ви от животни, насекоми, падащи листа от дърветата. Добре е да наемете шатра с прозрачни страни и покрив, за да не се закрие прекрасната гледка.
Вечеря под звездите
Ако все пак смятате, че няма да бъде много студено вечерта в гората и не Ви притесняват насекомите и другите животни, които могат също да се самопоканят на сватбата Ви, то направете банкета под звездите. Сложете само лампички са осветление.
Нека сватбения букет бъде малко по-див
Гората сама по себе си има вибрацията на диво място, недокоснато от цивилизацията. Поради тази причина може да си позволите сватбените цветя и Вашия букет да бъдат по-диви и обемни.
 
Сватбена люлка
Гората представлява идеално място за закачване на люлка и съотвено заснемането на фотосесия с нея.
Включете животни и горски растения
Сватба в гората е идеалното място да включите в нея горски животни и растения. Можете да го направите в практически всичко - поканите, сватбената торта, декора и др.
 
Сватбена церемония
Сватбената церемония е най-добре да бъде направена насред гората, а за украса и декор използвайте дърво и много зеленина.
Сладкарство
Относно тортата изберете леки вкусове. Много добре се комбинират с темата торти без фондан. Цветовете на тортата е препоръчително да бъдат земни.
Снимки: Pinterest

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт