Някои от нас имат домашни животни и ги обожаваме. Ако и Вие сте от тези няма нищо лошо да включите кучето си в сватбата Ви. Има различни роли, които да дадете на кучето, но най-важното от всичко е да се чувствате щастливи и доволни от факта, че то ще бъде там.

Преди да решите обаче каква роля ще му дадете е най-добре да вземете предпазни мерки. Все пак безопасността е на първо място. Трябва да сте сигурни, че вашето животинче е социално и няма опасност да ухапе някои на сватбата.

Ролите, които можете да му дадете са:

  • предвестник, че булката и младоженеца идват – може да носи табелка с надпис “Ето ги бъдещите младоженци”
  • да носи венчалните халки – закрепете към нашийника му малка възглавничка на която да закрепите халките
  • да забавлява гостите Ви
  • да заснемете фотосесия с него

Каквато и роля да му дадете задължително назначете човек, който да отговаря цял ден за него. Не забравяйте, че вашето куче все пак е живо същество и ще има нужда от вода и храна през деня.

Не пропускайте и да го премените със сватбен тоалет. Можете да му направите нашийник от цветя, да украсите каишката му с цветя или дори вместо каишка да му ушият каишка от плата на вашата рокля.

Добре е да предупредите гостите си, че имате намерение кучето Ви да присъства. Предупредете също така и сватбения Ви фотограф. Така той/тя ще знае за неговото присъствие и ще му отдели специално внимание.

 

Снимки: Martha Stewart Weddings // Bonnie Sen Photography // Zoom Theory Photography // Viera Photographics // Lauren Ross Photography // Danielle Capito //

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Милена
отговори

Милена

Благодаря за страхотните идеи! :-)

Милена
отговори

Милена

Моето ще забавлява гостите! ????

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт