Децата са прекрасни създания и могат да допринесат много за Вашата сватба. Независимо дали става въпрос за любимата племеничка или Вашето собствено дете е добре да помислите предварително как да ги включите във Вашия сватбен ден.
1. Включете ги в процеса на планиране
Вместо да се притеснявате как ще възприемат сватбата включете ги още от първия ден в подготовката. Разказвайте им какво правите в момента като подготовка и им дайте малки задачи от типа "Направи сам" - да завържат панделки, да пъхнат поканите в пликовете и пр.
2. Включете ги в сватбената церемония
Независимо дали ще хвърлят листенца по сватбената пътека, ще носят забавен надпис или просто да минат и те по нея - това ще ги направи най-щастливите деца на света!
 
3. Специална фотосесия с детето/децата
По време на сватбата ще се направят много снимки, но защо не помислите да отделите специално време в графика на деня за фотосесия с детето/децата. Можете да помислите и за специален декор. Ще се запомни цял живот!
4. Танцувайте с тях
Изберете специална песен или няколко такива специално за тях. Излезте на дансинга и посветете танца на тях - забавлявайте се с тях максимално на дансинга.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт