Всички специалисти от бранша, вашите близки и приятели говорят за сватбата на мечтите Ви, за най-важния ден в живота Ви. Но ако нямате представа как искате да изглежда сватбата на мечтите Ви? Всъщност повечето хора нямат представа как искат да изглежда техния мечтан ден. Това е нещо нормално. Не е нужно да сте запознати с всички възможности и алтернативи. Не изпадайте в паника “Ами аз не знам как искам да изглежда сватбата ми!!!”. Целта на сватбата Ви е да създадете една невероятна такава, която да бъде отражение на вас като двойка. Вие трябва да разкажете историята си чрез сватбата Ви. Това е вашата възможност да създадете обстановка и преживяване които отразяват вашите личности, вашите взаимоотношения и ще пренесе гостите в един вълшебен Ваш свят.

Вашата персоналност и интереси ще Ви насочат в каква посока да тръгнете и какво е важно за Вас. Какъв тип музика, храна обичате? Как искате да си прекарат гостите? След като определите стила на сватбата Ви (можете да прочетете как тук) и вашите приоритети от само себе си ще успеете да създадете сватбата на мечтите си.

Не се опитвайте непрекъснато да създадете сватбата на мечтите си. Създайте сватба, която да Ви отразява като двойка и тя ще стане вашата мечтана!

Снимки: Justin Demutiis

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт