Да бъдеш  сгоден е чудесно! Да бъдеш заедно с твоята сродна душа, заедно да организирате деня на мечтите Ви. Въпреки, че организацията на сватбата е трудно начинание, което отнема време, трябва да се насладите на годежа си. Това е едно прекрасно време, към което няма как да се върнете после.

Ето и най-хубавата част на това да бъдете сгодени!

1. Насладете се на любовта си.

Независимо колко дълго сте били двойка с вашия годеник преди той да Ви предложи, това е периодът в който Вие официално сте заявили пред света вашите намерения. Насладете се на любовта си.  Правете си романтични изненади,  излезте дори само на романтична разходка в парка.

2. Годежна фотосесия

Годежът е перфектното време да си направите годежна фотосесия. Измислете място и тема и се насладете на снимките. Това е и идеална възможност да се запознаете със сватбения фотограф, който сте харесали за сватбата и да видите дали си допадате с него и дали сте доволни от снимките.

3. Да планирате меден месец

Какво по-хубаво оправдание от това, за да разглеждате хотели на екзотични места. Няма нищо по-вълнуващо от това да си помечтаете докато търсите перфектното място за Вашия меден месец.

4. Да създадете събитие, което Ви отразява като двойка

Организирането на сватба, която да разкаже на близките и познатите Ви за това какви сте като двойка, да разкаже вашата история – ето това е вълнуващо и незабравимо.

5. Шопинг!

Сега няма нужда от оправдание защо пак сте по магазините. Годежът е перфектното време за шопинг. Все пак толкова много неща трябва да се потърсят и купят за сватбата.

 

Снимки: Александър Карчински

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт