Въпреки, че сватбите са съпроводени с хубави, невероятни емоции – любов, щастие и т.н. понякога човек може да загуби контрол над емоциите си и сватбения ден да се превърне в нещо съвсем друго. Причината не е някаква друга, а стреса, вглъбяването всичко да бъде “перфектно” и се забравя изобщо за какво всъщност се прави този ден. Какъв е смисълът?

c8e53fb589d4cf9103719430dceb756e

За да останете оптимисти и позитивни на сватбения има няколко трика.

Да имате позитивна настройка когато се срещате с трудна ситуация е избор. С други думи, Вие имате силата да изберете дали да се фокусирате върху това, което имате, което сте свършили, а не върху това, което не сте и остава да направите. Отпуснете се и се насладете на това, което имате!

beb8ba851d84914b2c68826bca779eda

Бъдете благодарни !

Да бъдеш благодарен е нещо изключително важно в днешно време. Да бъдеш благодарен за хората, които са до теб, за нещата, които си постигнал, за нещата които притежаваш. Да бъдеш благодарен и да имаш позитивна настройка са две различни неща. Бъдейки благодарни за това, което имате ще можете да постигнете позитивна настройка.  Ако се ядосвате, че покривките не са точното зелено, което сте поръчали. Бъдете благодарни, че имате финанси да направите банкет и да поръчате покривки. Да бъдеш благодарен не означава да се примиряваш с всичко. Означава да успееш да анализираш ситуацията и да извлечеш най-доброто от нея.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт