Организацията на сватбата не представлява просто организация на един ден. Тя представлява организация на бъдещия Ви живот като съпруг и съпруга. Много булки смятат, че с заветното “Да” всичко приключва и това е наградата за техния труд, за мечтаната сватба. Наградата е, че сте открили човека до себе си. Трябва да създадете не просто сватбата на мечтите си, а живота на мечтите си. Живот пълен с любов и уважение. Мечтаната сватба не се случва просто така. Вие трябва да я създадете според собствените си виждания и разбирания, защото само Вие знаете как изглежда тя в мечтите Ви.

1. Бъдете смели

Бъдете смели и за миг не се колебайте за нищо. Не оставяйте друг да взима решения за вашата сватба и бъдещия Ви семеен живот. Отстоявайте решенията си. Искате сватба на плажа тогава я направете така. Останалите ще се сърдят и негодуват, но нали Вие сте щастлива, а това е най-важното.

2. Не приемайте ограничения

Всички сме чували, че няма невъзможни нещо, но защо не го изпълняваме. Няма лимити и ограничения за нищо в сватбения Ви ден. Нещата могат да се случат по-бавно или по-трудно, но реално всичко може да се осъществи. Не се оставяйте на роднини и сватбени агенти, които Ви казват “Това няма как да стане, това е невъзможна!”Няма такова нещо – Всичко е възможно!

3.Послушайте сърцето си

Знам, че това може да звучи като клише, но ако в даден момент се колебаете и не знаете какво да правите – послушайте сърцето си. Легнете на леглото си, затворете очи и помислете какво искате Вие. Ако още Ви притеснява идеята за сватба с 200 човека, а сте по-спокойна ако гостите са 50 тогава така направете. Всяка булка вътрешно знае какво иска, просто не иска да си признае от страх другите да не я критикуват и да не нарани близките си.

4. Не имитирайте другите. Намерете себе си.

Най-важното нещо в живота на всеки е да намери себе си и да знае кой е и накъде е тръгнал. Същото важи и за сватбата Ви. Няма нужда да копирате другите – да гледате хиляди други сватби и стотици украси за маса – това е абсурд! Вие знаете какво искате и как го искате. Ако имате сватбен агент той може да Ви помогне да реализирате вашите представи.

5. Имайте чувство за хумор

Знам, че организирането на сватба е много стресово, има много неща да се организират, но защо е така? До ден днешен не мога да разбера защо хората сами си го причиняват. Ако непрекъснато си повтаряте колко е стресово, как можело всичко да се обърка и т.н.вие сами си го причинявате. Защо не си кажете, че правите всичко с удоволствие и е прекрасно да организираш живота си с любовта на сърцето Ви  и всеки път когато някои подизпълнител Ви ядоса се усмихнете – Животът е прекрасен!

Всяка една сватба е мечтаната ако тя е протекла според очакванията и представите на булката и младоженеца. Няма причина и вашата сватба да не бъде такава!

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт