Сватбата е отминала и емоциите може би все още Ви държат. Трябва обаче да помислите за нещо много важно и то е да се отблагодарите на всички хора, които са взели участие във Вашия сватбен ден. Днешно време като, че ли се забравя да се каже думата “Благодаря!”. Предлагам Ви няколко идеи как можете да изразите благодарност.

1.Напишете благодарствено писмо/е-mail

В дигатлния свят днес е може би най-лесно е да напишете благодарствено писмо и да го изпратите по e-mail.

2. Препоръчайте подизпълнителя

Да препоръчате на Ваши близки, приятели, колеги даден подизпълнител е може би най-добрата благодарност, която можете да изразите.

3. Оставете положителен отзив в социалните мрежи/уеб-сайт

Всички младоженци искат да разберат преди да наемат даден подизпълнител какви са отзивите от неговата работа. Затова и оставянето на коментар от Ваша страна в профилите в социалните мрежи на подизпълнителя или неговия уеб-сайт е много ценно за него.

4. Публикувайте в сватбени блогове

Всеки подизпълнител би се зарадвал ако види своята работа в сватбен блог и мил отзив и коментар. Сватбените блогове имат силно влияние върху булките, които планират сватбите си.

fb18

5. Подарете цветя или подарък

Ако все пак искате да благодарите по традиционен начин, поднесете цветя или подарък. Подаръкът може да бъде нещо малко, но от сърце.

Снимки: Pinterest

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт