Планирането на сватбата ни, не е просто един процес на организация и говорене с много хора по телефона. Планирането на сватбата ни, е процес при който ние се променяме, подготвяме се към семейния живот. Самите ние, като жени преминаваме през много емоции и вълнения. Всяка една от нас иска да бъде булката, за която винаги си е мечтала. Но как да стане това?

1. Научете се да се доверявате

Едно от първите неща, което трябва да направите е да се научите да се доверявате на хората около Вас. Вие имате доверие на Вашите близки, на мъжа до Вас,  тогава се доверете и на останалите хора ангажирани с организацията на сватбата Ви. Само в момента, в който Вие гласувате доверие на вашите подизпълнители ще им дадете възможност те да превърнат сватбата Ви във Вашата мечтана, а Вие ще бъдете най-щастливата булка на света.

2. Няма невъзможни неща

Вие знаете какво искате за Вашата сватба и знаете каква булка искате да бъдете, тогава приемете, че няма невъзможни неща. Може да Ви се случи много хора да Ви казват, че това не можело така да се направи, онова не се правило така и т.н., но това не е вярно. Знайте какво искате и го постигнете!

3.  Научете се да казвате НЕ

Вие сте булката и това е Вашата сватба с годеника Ви. Тя трябва да бъде отражение на Вас като двойка, да отразява вашите мечти и желания. Много от близките Ви и познати ще се опитат да си наложат мнението, особено майките и бащите. Научете се обаче да отказвате. Не е нужно това да става с кавги, можете спокойно да обясните, че ще вземете тяхната идея предвид и ще помислите над нея. Единствено когато постигнете вътрешен мир, че нещата са станали както Вие и Вашия годеник искате, само тогава ще бъдете и една спокойна и доволна булка.

4. Погрижете се за тялото Ви

Ако искате да бъдете най-прекрасната булка, то трябва да се чувствате и отвътре такава. Погрижете се за вашия храм – вашето тяло. Яжте здравословно, спортувайте, пийте много вода. Ще почувствате разликата.

5. Послушайте вътрешния си глас

Вашата интуиция е най-големия Ви плюс. Вътрешно, Вие знаете какво да правите, затова не пренебрегвайте този вътрешен глас.  ТУК можете да прочетете повече за това как да използвате интуицията си.

Вие  ще станете булка съвсем скоро и то за един невероятен за Вас мъж. Каквото и да се случва по време на планирането и на самия сватбен ден, не забравяйте, че любовта на мъжа до Вас, ще Ви превърне в най-прекрасната булка на света.

 

Снимки: Нина Николова

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт