Една от основните концепции да създадете невероятна сватба e това, че всеки човек е уникален по негов собствен начин – цени определени неща други не, важни са за него определени хора, животът му е изпълнен с различни ценности и вещи. Именно тази уникалност ни позволява да създадем една невероятна сватба за нас самите.

Не започвайте да мислите как искате да изглежда вашата сватба. Замислете се какво обичате в живота, кои са онези малки неща, които Ви карат да се усмихвате всеки ден и Ви носят добро настроение. Вграждайки именно тези малки детайли Вие ще изживеете сватбата на мечтите си. Сватбата видяна в някое списание не е вашата, тя не отговаря на уникалността Ви. Най-важното е в края на сватбения ден Вие да почуствате, че това беше вашата сватба, че тя е точно във вашия стил и е това което сте искали винаги.

Вземете бял лист и с годеника си обсъдете и напишете всички онези неща, които Вие и той обожавате. След това помислете кои от тях да включите в сватбата.
Например: бели цветя, червено вино, кафе, черен цвят и т.н.
След като обожавате червено вино и не обичате бяло, то тогава е абсолютно ясно, че трябва да сервирате на сватбата си червено. Обожавате кафето, създайте тогава кафеен бар. На него можете да поставите освен кафе и различни бисквитки и шоколадови бонбони с аромат на кафе. Гостите Ви много ще се зарадват да пиинат кафе за ободрение по време на сватбата. Това ще бъде вашия стил. Няма смисъл да създавате визия и усещане, които не са Ваши. Да създавате една илюзорна картина. Ако не се сещате как можете да включите нещо в сватбата, то не се отказвайте от него. Попитайте вашите близки. Те могат да Ви дадът прекрасни идеи и съвети.

Създайте една невероятна за Вас сватба.

Снимки: Rylee Hitchner

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт