По време на подготовката на вашата сватба, Вие ще имате време да обмислите много неща. Едно от тях е какво всъщност искате? Какво всъщност означава за Вас перфектната сватба?
Ето един кратък списък какво всъщност означава за мен да имам такава. Перфектността не се крие само и единствено в това какви цветя сме избрали, какво меню ще сервираме, каква музика ще слушаме и т.н. Перфектността се състои и в емоциите, чувствата, които искаме да предадем на хората, които обичаме и които са около нас.

 1. Бъдете наясно със себе си

За да имате перфектна сватба първото и основно нещо е да бъдете наясно със себе си. Това означава да знаете какво искате и всичко от организацията на самия ден до последния тост за вечерта да бъде издържано във вашия стил. Може да се възхищавате на снимки от сватба състояла се на плажа, върху пясъка, но ако сте наясно, че това не е за Вас по-добре не се впускайте в това предизвикателство. Резултатът ще е катастрофален.

  2. Да имаме време за лични разговори с хората, които са важни за нас и обичаме.

Всички знаем колко напрегнати и динамични са сватбите, но нали сме събрали хората, които обичаме именно, за да споделим специалния за нас ден с тях. Тогава не забравяйте да отделите малко време за тях. Отделете 5 мин. на майка си, просто да й кажете колко се вълнувате и колко се радвате, че тя е до Вас в този момент.

  3. Елиминирайте ненужното себелюбие и егоизъм

Безспорен факт е, че всяко момиченце е мислело и мечтало за своя сватбен ден, но сватбата се състои от двама – булка и младоженец. За да бъде перфектен сватбеният Ви ден трябва да се вслушате и в своя годеник. Той също има определи представи и визия за деня. Този ден все пак не е само Ваш. Най-добре седнете с вашия любим и обсъдете как си представяте Големия ден. Най-важното е в края на сватбения ден и двамата да бъдете щастливи и удовлетворени от него.

  4.Прекарайте малко време само двамата

Всяка сватба е с различна големина – от няколко човека до стотици, но този ден е специално за Вас. Опитайте се да прекарате на сватбения ден малко време само двамата, да имате възможност да си кажете какво чувствате, да споделите емоциите си. От Вас зависи дали ще успеете да “откраднете” тези мигове.
 5.Накарайте близките Ви хора да се чувстват обичани и ценени

Освен да отделите малко време на близките си хора можете да направите и някои жестове с които те да се чувстват обичани и ценени. Можете да поставите върху техните чинии благодарствена бележка или да помислите да вземете някакъв малък подарък за тях. Можете да ги споменете и в благодарствената реч.

Няма написани правила кое е перфектно и кое не. Важното е да запомните, че този ден се организира специално за Вас двамата и ако Вие сте щастливи, то и хората около Вас ще бъдат такива.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт