В поредица от статии искам да Ви представя различни предавания, които можете да гледате на български език свързани със сватбения бранш.

Първото предаване с което искам да Ви запозная се казва “Кажи Да на булчинската рокля” – “Say Yes to the dress”.  То върви по българския канал TLC и има продължителност по 30 минути всеки епизод. Можете да го гледате всяка събота от 11:00, 11:30, 18:00, 18:30.  Във всеки епизод булки идват в един от най-известните магазини в САЩ – Kleinfeld и там търсят мечтаната си рокля с помощта на сватбените консултанти и експерти.  По време на предаването може да чуете някои добри съвети относно тоалета Ви и да видите интересни модели на рокли. Лошото е, че по-голямата част от тези дизайнери не могат да бъдат открити в България.

ТВ предаване: http://www.tlc.com/tv-shows/say-yes-to-the-dress

 

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт