Подобно на модата и при сватбите има тенденции. Различните сватбени списания и сватбени агнеции по света определят почти еднакви тенденции с малки изключения. Дали ще ги спазвате или не зависи само от Вас.

1. Цвят мента

Специалистите казват, че този цвят продължава да бъде най-модерният при сватбите и през 2013. Цветът е много свеж и може да се съчетае добре с почти всички други цветове.

http://iamkristenmarie.com/

2. Пищни торти

Тази години се очертава тортите да бъдат пищни, а не семпли – богата декорация, много детайли и цветове.

 http://carmensantorellistudio.com/

3. Цветни булченски рокли

Бялата булченска рокля като че ли остава на заден план. Повечето дизайнери пуснаха на пазара колекции наситени с много цветове.

http://www.verawang.com

4. Паунови пера

Декорацията на масите, на декора,  всичко ще включва паунови пера тази година.

http://www.sargeantphotography.com/

5. Бира

Виното и шампансоко са изместени от бирата. Сватбените декоратори предлагат все по-стилни начини за сервиране на бирата.

http://www.lizandryan.com/

6.Кок

Най-модерната прическа ще бъде кокът. Той изглежда невероятно стилно.

http://www.jana-williams.com/

7. Божур

Последните две години това цвете беше на върха и през 2013 год.продължава да бъде. Божурът излъчва класа стил и елегантност.

http://efeunodos.com/

8. Свещи

Свещите стават все по-модерни. Причината е, че създават романтична атмосфера и мв същото време са много елегантни и участват в дукорацията на масата.

http://www.jana-williams.com/

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт