През последните години в сватбената индустрия непрекъснато се говори за детайли. Аз съм напълно съгласна, че детайлите са най-важното нещо не само при сватбите, но и в живота. Детайлите са това, което прави разликата. Детайлите ще Ви отлечат от останалите във всеки един аспект – личен, професионален, развлекателен и т.н. В любовта детайлите са тези, които праят Вашата връзка уникална и различна от всички останали двойки по света.

fall-wedding-boquet-by-feather-and-stone

Детайлите са най-важния елемент на една сватба. Те са тези, които ще Ви отлечат от сватбата състояла се предишния ден в тази ритуална зала или този хотел. Но какво всъщност са детайлите? Какво имат предвид всички когато говорят за тях? Това са всички елемнти от сватбата, които рефлектират на двойката, т.е. те са изцяло в техния стил, начин на живот, разбрания и вярвания. Детайлите трябва да разказват Вашата история като двойка и да предават Вашите вибрации.

Защо всъщност булките търсите идеи за сватбата си? Защото искате да видите точно детайлите, които другите булки са направили за техния ден и след това да Ви послужат като вдъхновение за Вашия ден, нали?

Детайлите всъщност са всичко, което създава сватбата.

Детайли има във всеки един елемент от сватбата. Ето някои насоки къде се “крият” детайлите:

  • темата и стила на сватбата – независимо каква тема и стил ще изберете те трябва да отговарят на Вашия стил като двойка – минималистичен, ретро, бохемски, рокендрол и т.н.
  • печатните материали – те са изключително важни за сватбата Ви – от сватбените покани до табелките, обзначаващи посоките на сватбения ден
  • всички дълготрайни активи от сватбата – всички неща, които можете да запазите за внуците и правнуците, от сватбата са изключително важни, като книгата за гости, поканите, кърпичките с инициали, сватбените късмети и пр.
  • избора на място – това всъщност е един от най-важните детайли. Дали ще изберете сватба в гората сред дърветата или в модерен, минималистичен хотел в центъра на града? Мястото трябва да отговаря на стила Ви като двойка.
  • забавленията на сватбата – какви игри и забавления ще измислите по време на сватбата зависи изцяло от Вас. Не Ви допада отговаряне на дъпроси с вдигане на обувка, тогава не го правете. Напечатете забавни табелки за вдигане, вместо обувки. Ето това е личната, персонална нотка. Да измените всяко едно нещо във Ваше собствено.

Destination-Wedding-Inspiration-103 Destination-Wedding-Inspiration-105 Destination-Wedding-Inspiration-118

Аз лично смятам, че нито една сватба не е пълна и завършена без онези малки детайли, които да я напрявт лична и персонална, а не поредната copy/paste сватба. Помислете и за всеки един момент от Вашата връзка и го включете в сватбата си. Първият път когато сте вечеяли в ресторант сте яли риба, нека тогава това да е менюто на сватбата. Целунали сте се за пръв път на дадена песен, изберете я за първия сватбен танц.

 

Снимки

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт