Бъдещата младоженка е жената на вашия живот. Тя е тази която е завладяла сърцето Ви и с която искате да прекарате остатъка от живота си, да бъде майка на вашите деца. Всяка булка като всяка жена иска да и се покаже малко любов и уважение. Вие, като младоженец можете да направите някои малки жестове и подаръци с които да я накарате да се чувства най-обичаната и желана жена на света. Ето и няколко идеи:

  • Подарете и цветя

Това е задължително! Въпреки сватбения букет трябва да подарите цветя на булката. Може да не е голям и пищен, а да е само една роза с панделка, но ще я трогнете.

  • Напишете и любовно писмо

Напишете и как се чувствате. Дори да не сте писател можете да напишете едно кратко послание: “Обичам те! Нямам търпение да станеш моя съпруга!” Предайте и писмото сутринта, преди церемонията. Напишете и го или на обикновен лист или на картичка. Това писмо тя ще го пази завинаги.

  • Подарете и торта по поръчка

Трябва непрекъснато да изненадвате вашата половинка и по време на сватбата и през целия Ви живот. След като разрежете сватбената торта нека сервитьорите изнесат и торта изненада за булката. Може да бъде като стилизирана булка или да бъде в темата на нещо което тя обича.

  • Подарете и подарък

Всяка жена обича да получава подаръци. Подарете и нещо. Най-подходящ подарък е бижу като можете да гравирате на него дата на сватбата Ви или вашите имена. Освен бижута можете да и подарите и всичко останало на което знаете, че тя ще се зарадва.

Снимки: Галина Кочергина // Simply life photography // Cake opera // Tiffany

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт