Boho Beautiful Life може да се каже, че е един от любимите ми блогове и влогове. Той се води от двама невероятни млади хора, които напускат забързания си живот в Торонто, Канада и решават да живеят по един по-осъзнат начин и да потърсят истинския смисъл на живота. Много пътешествия, много интересни размисли за живота можете да чуете от тяхните клипове, а веган рецептите им и йога практиките им са невероятни! От личен опит мога да го кажа. :)

Можете да следите канала им в YouTube от тук – https://www.youtube.com/channel/UCIxa98WsmIWmzkej2INN3mg/featured

Един от любимите им техни клипове е свързан със сватбените им обети и затова го споделям и с Вас.

Това, което си казват и обещават пресъздава много кратко и ясно и моята философия за брака и любовта! А Вие какво мислите? Другото, което истински ми допада е, че тяхната сватба и техните обети отговарят напълно на начина им на живот и на това в което вярват. Нещо, което в днешно време се забравя напълно, че сватбата е отражение на младоженците.

Това е истинтска сватба и едно истинско приключение да бъдеш жив!

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт