Сватбеният ден вече е отминал и Вие се наслаждавате на семейния Ви живот. Първата годишнина е емблематична и трябва да я отпразнувате с Вашата половинка по подобаващ начин. Независимо къде и по какъв начин ще изберете да я чествате, то може да включите някои детайли.

 Отпразнувайте всяка годишнина на ново място

Създайте си семейна традиция и всяка годишнина от сватбата празнувайте на ново място. Не е задължително това да бъде пътуване до далечна страна или екскурзия в чужбина, можете да отидете за една нощувка и на място, близко до Вашето местоживеене.

Чашите за шампанско от сватбата

Чашите за шампанко от Вашата сватба са спомен за цял живот. Извадете ги на първата си годишнина и я отпразнувайте с шампанско!

  
Пресъздайте менюто от сватбения банкет

Пресъздайте менюто от сватбения банкет, като поръчате абсолютно същото от мястото на провеждането на сватбата или го сгответе сами вкъщи заедно с половинката си.   


Разгледайте снимките от сватбата

Няма по-подходящо време да си припомните сватбата си и прекрасните моменти от нея. Вземете сватбените книги/албуми и разгледайте отново снимките. Ако имате сватбен филм можете да си го пуснете и него.   

 Наемете фотограф за заснемане на фотосесия

Наемете фотограф, който да заснеме фотосесия на избрано от Вас място. Тези снимки ще Ви останат за спомен за цял живот. Ако бюджета Ви не Ви позволява, то помолете някой близък приятел да Ви снима.


 Напишете любовно писмо на половинката си

Напишете любовно писмо на половинката си какво точно е означавала тя през изминалата година, по какъв начин се е променил живота Ви като семейство, какви чувства изпитвате към нея и т.н. Ако не Ви бива много по писането можете и устно да изразите чувствата си.

Независимо как изберете да прекарате деня си, важното е да бъдете заедно ! Предстоят Ви още много и незабравими годишнини от сватбата Ви!

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт