Сватбата е отминала и Вие вече сте госпожа на най-прекрасния мъж на света! От тук нататък започвате да градите Вашия брак и съвместен бъдещ живот. Денят след сватбата трябва да бъде не по-малко добре планиран от самия сватбен ден.

Заминете на меден месец

Планирайте така медения си месец, че да заминете на него още веднага след сватбата си. Подгответе предварително багажа си и всичко необходимо за пътуването, за да тръгнете без притеснения и прибързаност в последния момент.

rene-caovilla-shoes-bridalПродължете празника

Добър вариант е да съберете Вашите близки роднини и приятели отново, за да отпразнувате за последно сватбата си. Това може да бъде и закуска в деня след сватбата или обяд. След него гостите могат да потеглят към домовете си.

Следсватбена фотосесия

Планирайте заснемането на сватбена фотосесия денят след сватбата. Можете да облечете отново сватбената си рокля или просто да запечатите любовта между Вас дори безконкретна тема и облекло на сесията.

running-wild-floral-bouquet

Отваряне на подаръците и писане на благодарствени писма

Денят след сватбата е перфектен за отваряне на сватбените подаръци и писане на благодарствени писма. Ще имате достатъчно време да разгледате всеки един от подаръците и да им отдадете нужното внимание.

Останете си вкъщи

Другият вариант е целият ден след сватбата да си останете вкъщи и да си починете. Малко мързелуване няма да Ви навреди. Останете в прегръдките на любимия човек, споделете чувствата си и се насладете на момента.

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт