В последно време чашите набират все по-голяма популярност в сватбените среди. Вероятно, защото много младоженци обичат кафе или чайПоявяват се все повече дизайни за младоженци, а за влюбени винаги е имало богат избор.
Сутрешното кафе е особено важно за повечето хора, а в такъв важен ден като сватбения, то е задължително. Много двойки решават да си направят тематични чаши за този ден. Така младоженците се чувстват близо един до друг, въпреки че се приготвят по отделно, преди да кажат заветното „ДА“. 
Има безкрайно много възможнотсти за тематични чаши. Една от най- предпочитаните е с надписи Mr.&Mrs. Този вариант може да се персонализира с изписване на фамилията на новото семейство или добавяне на илюстрация или картинка. Може да се подходи и с чувство за хумор в избора на надпис. 
Има и други възможности за обозначеване на чашите, тъй като по време на приготовленията за сватбения ден булката все още не е станала „госпожа“. В този случай се предпочитат надписи като „Булка“ и „Младоженец“ или по кратките „Нейната чаша“ и „Неговата чаша“. 
Естествено има и чаши с доста по-разчупен дизайн, които са и своеобразно обяснение в любов. Много подходящи са за Големият ден, за да си мислите един за друг още от сутринта. 
Можете да изберете и чаша с тематично любовно обяснение за половинката си. За да й напомните колко много я обичате (почти, колкото сутрешното кафе ;-) 
Може да се вложи и много повече въображение в дизайна на чашите, за да бъдат те наистина лични и отговарящи на вашата любовна история. 
Или да подходите с чувство за хумор...
Все пак тези чаши ще останат един чудесен и практичен спомен и след сватбения ден. 
Спомен може да оставите и на близките си, като им направите специален подарък. Напоследък се наложи тенденцията хубавите новини да се казват с чаши. Какво и на кого ще кажат „говорещите чаши“ зависи от Вас. 
Младоженците големи любители на кафето неизменно му дават ключова роля в сватбата си. Това става с обособяване на кафеен бар за гостите. Много е практичен, защото всеки гост може сам да приготви кафето си, както му харесва, и да се освежи по време на сватбения банкет. А кафееният бар е красива част от декорацията на тържеството. 
Чашите са и чудесен подарък за гостите. Можете да изпишете имената или инициялите си върху тях и датата на сватбата, както и да измислите оригинално тематично послание. Ако разполагате с по-малък бюджет можете да замените порцелановите с хартиени чаши, отново с послание свързано с любовта и кафето. Кафееният бар е чудесно място да разположите подобен тип подаръци. 
Ако не сте фенове на кафето (като мен), но обичате оригинални чаши и искате да присъстват на сватбата като подарък за гостите, можете да замените кафееният бар с чаен.
Не забравяйте, че подготовката на сватбата може да бъде изтощителен процес. Помислете за себе си и за начини да бъдете винаги свежа и отпочинала – кафето или чаят ще станат най-добрите Ви приятили. Хубаво е да осигурите на новите си приятели стилна чаша... 
Снимките на чашите са взети от https://www.facebook.com/sgmugs.net/ SG Mugs I Твоята Чаша., https://www.facebook.com/mugicious.coffee.mugs/ Mugicious Coffee Mugs и https://www.pinterest.com/ 

За автора

Саня Иванова

Привет! Казвам се Саня и съм гост автор в блога „Един прекрасен ден“. През март 2017 година съвсем официално се сдобих със сертификат за сватбен агент. Иначе съм завършила PR в СУ „Св. Климент Охридски“, а в момента се дипломирам с магистратура „Продуцентство и креативна индустрия“ пак там. Сред любимите ми неща са разходките сред природата, кучетата, шоколада, големите топли шалове, тефтери с шарени корици, вино, пандите, миризмата на книги, да седя на пода и още много други странни неща. ☺

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт