Годежната фотосесия както говори името и, представлява специална фотосесия, отбелязваща годежа. Тази фотосесия ще Ви даде прекрасна възможност да се запознаете със сватбения фотограф, да се отпуснете пред обектива му и най-вече да видите крайният резултат от неговата работа.

Изобр на място 

Мястото не само ще бъде декор на снимките,но ще Ви помогне да определите стила си като двойка и възможност да разкажете Вашата любовна история. Когато избирате място за фотосесията първото и най-важното е да се замислите кои сте като двойка и какво обичате да правите заедно. Дали предпочитате градска среда по оживените булеварди на града или се виждате повече в гората на пикник, а защо не и на плажа по бански? Нека избраният от Вас стил продиктува избора на място.

5335d4708b3f4$!400x

Инкорпориране на снимките от годежната фотосесия

Можете да използвате снимките от годежната фотосесия в много от елемните на сватбата си. Вариант е да включите снимката като част от сватбената покана или да използвате снимките, като част от сватбената книга за полежания. Уверете се, че разполагате с достатъчно време – фотографът да обработи снимките и печатницата да изработни печатните материали.

Снимки: Pinterest

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт