Меденият месец трябва за бъде време само за вас двамата. Време за почивка и наслаждение на вашата любов.

Планирайте добре вашия меден месец в няколко стъпки:

1/ Определете бюджета си

Ако вашия бюджет не Ви позволява да отидете на мечтания меден месец, то помислете да отиде някъде около Вас само за няколко дни – просто останете сами дори за 2 дена.

2/ Обмислете колко време можете да отделите
Това къде ще отидете за медения Ви месец от голяма степен зависи и от времето с което разполагате. Предварително говорете с работодателите си отпуска през този период.

3/ Определете типът на желания от Вас меден месец
Седнете на спокойствие с вашия годеник и обсъдете какво точно искате да правите по време на медения месец. Дали предпочитате дестинация с излежаване на плажа цяла седмица или предпочитате да посещавате музеи и галерии в старинен град.

4/ Определете кога ще заминете на меден месец
Какво предпочитате – да заминете веднага след сватбата на сутринта или предпочитате да починете няколко дни и тогава да заминете

5/ Направете проучване
След като сте избрали място за меден месец не се впускайте веднага да резервирате по интернет. Проучете и туристическите агенции. В някои случаи техните оферти са много по изгодни от  това сами да резервирате полет и хотел.

Снимки: One and only Paris Photography

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт