Предложение за шаферки - това е когато булката попита нейните шаферки дали искат да бъдат такива на сватбата и. През последните години предложенията за шаферки добиват все по-голяма популярност в света и в България в това число.  Разбира се, че предложението приятелките Ви да Ви бъдат шаферки не е като това “Ще се омъжиш ли за мен?”, но трябва да подходите много отговорно и стилно. Това ще им покаже, че ги уважавате и всеки един жест към тях ще ги трогне, ще докосне сърцата им. 
Как точно да предложите на Вашите приятелки да Ви бъдат шаферки? Има най-различни варианти - някои са забавни, други практични, трети стилни и класни и пр. Подбрала съм  10 от най-добрите начина да предложите на шаферките си.

1. Чрез картичка
Най-класическия начин да предложите е чрез картичка. Има различни варианти на картички според стила и дизайна.  Не забравяйте да ги персонализирате с името на шаферката. Напишете и послание на нея - нещо, което ще трогне и просълзи момичетата.
2.  Чрез персонализирана ароматна свещ
Няма жена, която да не обича ароматните свещи! Това е един много нежен начин да предложите на момичетата да Ви бъдат шаферки. След като изгори свещта, чашката/бурканът ще може да се използва като поставка за чаени свещи.
 
3. Персонализирано огледалце
Всяка жена има нужда от огледалце в дамската чанта! Няма по-добър начин да прделожите чрез персонализирано огледалце с името на шаферката. Всеки път щом се погледне в него ще се сеща за Вас и как е била поканена да бъде шаферка. Освен това е и един практичен подарък - Вашите дами ще го използват често!
 
4. Чрез топли чорапки
Всеки има нужда от топли чорапки, особено през студените месеци. 
 
5. Персонализирана чаша
Персонализираните чаши също са добър начин да предложите на шаферките. Могат да останат за спомен дълго време и всеки ден са се сещат как са били шаферки.
 
6. Персонализиран пъзел-покана

Един забавен и интересен начин да предложите на шаферките си е чрез персонализиран пъзел-покана. Освен, че можете да изберете сами дизайна му, може и да напишете за всяко момиче конкретен текст. Пъзелите днешно време са един от най-интерактивния начин чрез който можете да зададете въпроса! 
 
7. Чрез сладко изкушениe
Почти всички жени обичат сладко и каквото и да изберете ще бъде подходящо. За мен най-добрия вариант е чрез френски макарони. 
 
8. Чрез бижу
Изберете бижу според това какво харесват шаферките Ви. Не е нужно дори да купувате кутийки забижута. Поставете го върху картичка, на която сте написали въпроса.
 
9. Задайте въпроса на дъното на чаша
Ако искате наистина да изненадате Вашите приятелки с въпроса, то го напишете на дъното на чаши. Поканете ги на топла напитка, като не им казвате предварително, а ги оставите сами да видят текста.
 
10. Чаша за напитка 
Чашата за напитка - спортна или за топла такава, с надпис името на шаферката би ги зарадвала не по-малко. 

Какъвто и вариант да изберете, за да зададете въпроса, направете го от сърце !

За автора

Силвия Петкова

Здравейте, аз съм Силвия и съм създател на блога Един Прекрасен Ден. Това е място, вдъхновено от красотата на българската сватба. Освен с много идеи и практични съвети искам да Ви вдъхновя и с много реални сватби състояли се в България. Всеки заслужава да има един прекрасен ден изпълнен с много любов!

Прочетете също

Коментари

Напишете коментар

Съгласявам се с условията за ползване на уеб сайт